Waagpleinconcert 09-06-2011

Net als voorgaande jaren verleende Fanfareorkest CWO ook dit jaar weer de medewerking aan de door de Federatie Groninger Muziek Corpsen georganiseerde Waagpleinconcerten. Op donderdag 9 juni waren de klanken van de fanfare opnieuw in de binnenstad te horen.

Ook dit jaar was er weer volop publiek aanwezig. Het enthousiaste applaus leverde een overtuigend bewijs dat er nog steeds waardering is voor de diverse muziekkklanken die de blaasmuziek rijk is. Een gerusstellende gedachte, vooral in deze tijden waarin kunst en cultuur niet langer vanzelfsprekend lijken.

Via deze weg wil Fanfare CWO ook de FGMC nogmaals bedanken; wij maken ieder jaar dankbaar gebruik van de mogelijkheid om ons aan het Groningse publiek te presenteren. Dat is mogelijk dankzij het podium dat de FGMC ons met de Waagpleinconcerten biedt.