Slotweekend Beerta

Op 18 juni speelde Fanfareorkest CWO het laatste concert van het muzikale seizoen. Daarbij was de fanfare te gast in Beerta op de Macadamhoeve van Bart en Nelleke de Graaf.

De dreiging van het slechte weer maakte het noodzakelijk om het concert niet in de buitenlucht, maar in de schuur plaats te laten vinden. Daar wist Fanfare CWO onder leiding van dirigent Thom Zigterman een mooi programma ten uitvoer te brengen.

Met het slotconcert in Beerta kwam het muzikale seizoen 2010 aan het einde – een rijk seizoen gevuld met vele concerten, concoursen en kampioenschappen. Na gedane arbeid is het goed rusten, maar dat betekent niet dat er niet gewerkt wordt aan de toekomst.  Na de vakantie maakt CWO zich weer op voor nieuwe concerten en projecten.

Tot slot wil Fanfare CWO Bart en Nelleke de Graaf nog eens hartelijk bedanken voor hun gastvrijheid. Het was dankzij hun inspanningen (en kookkunsten) dat CWO het seizoen op een memorabele en waardige manier heeft kunnen afsluiten.