Donateur worden?

Bent u enthousiast over de muzikale klanken van Fanfareorkest CWO? Word dan nu donateur!

Zonder uw bijdrage zou onze vereniging niet in staat zijn de vele concerten, projecten en evenementen te organiseren waar CWO sinds 1968 om bekend staat, in Stad en Ommeland – en ook ver daar buiten. Al vanaf € 10,- per jaar bent u donateur van Fanfareorkest CWO Groningen.

Wij houden u dan door middel van onze digitale nieuwsbrief op de hoogte van alle activiteiten. Daarnaast ontvangt u jaarlijks twee vrijkaarten voor één van onze concerten. Dankzij uw bijdrage houdt u onze vereniging in stand en geeft u de voor Nederland typerende fanfarewereld een broodnodige steun in de rug

U kunt donateur worden of een eenmalige bijdrage geven door op de volgende link te klikken en uw naam- en adresgegevens in te vullen.

Hartelijk dank voor uw bijdrage!