Concours 23 maart 2013
Op zaterdag 23 maart 2013 heeft Fanfare CWO deelgenomen aan het concertconcours van de CBMGD en OMF in Martiniplaza te Groningen. We hebben hier aan meegedaan als festivaldeelnemer ter voorbereiding op het WMC 2013. Als inspeelwerk hebben we ‘Dies Irae’ van Jan de Haan gespeeld. Dit werd met een mooie 86 punten beoordeeld. Daarna volgde het verplichte werk ‘Vitae Aeterna’ van de componist Alexander Comitas en Fanfare CWO eindigde met ‘Sinfonietta No 4’ van Philip Sparke. Uit het juryverslag kunnen we concluderen dat we op de goede weg zijn, maar dat er ook nog veel moet gebeuren. Het was een nuttige, leerzame en leuke ervaring! Op naar ons 1e try-out concert op 1 juni met Gruno's Post Harmonie!

Voor meer foto's zie onze facebook pagina; Fanfare CWO Groningen.