Fanfare CWO 1e prijs op WMC Kerkrade 2013!

Afgelopen weekend was het derde WMC weekend van dit WMC 2013. Het Wereld Muziek Concours is een groot evenement wat elke 4 jaar in Kerkrade georganiseerd wordt. Dit jaar deden er maar liefst 99 orkesten mee in de Concert Contest (Fanfare, Brassband, Harmonie en Percussie). Daarnaast deden er nog eens 76 bands mee bij het onderdeel Mars, Marsparade & Show. Fanfare CWO was ingedeeld in dit derde weekend en heeft op zaterdagmiddag 20 juli een zeer geslaagd optreden verzorgd in de Rodahal te Kerkrade.

Na het inspeelwerk Interlude werden 2 grote werken ten gehore gebracht. Eerst het verplichte werk Vita Aeterna en vervolgens het speciaal voor CWO geschreven ' Prepare for Impact' van Jan Bosveld. Door de jury werd ons optreden beoordeeld met een mooie 87.25 punten, wat goed was voor een ruime 1e prijs!

Fanfare CWO heeft naar het WMC toegeleefd. In het afgelopen half jaar zijn we enorm druk bezig geweest met de voorbereidingen, try-outconcerten, een studieweekend en sectierepetities voor dit WMC. Het weekend in Kerkrade was op alle fronten een mooi sluitstuk van dit half jaar voorbereiding. We kunnen terugkijken op een ontzettend mooie, gezellige, uitdagende en leerzame periode! Hierbij bedanken we ook de organisatie van het WMC voor dit top evenement!

Ons volgende concert staat alweer gepland en is op donderdagavond 12 september op het Waagplein in Groningen. Iedereen is van harte welkom!

De deelname van CWO aan het WMC werd mede mogelijk gemaakt door: