Waagplein en Open Repetitie

Het nieuwe seizoen is weer begonnen. Fanfare CWO heeft afgelopen donderdagavond een succesvol concert gegeven op het Waagplein in het centrum van Groningen. Na een geslaagd optreden van 19.00 tot 20.00 uur van de Martini Brassband was het om 20.00 uur de beurt aan CWO om een enerverend concert neer te zetten. Het afwisselende programma met veel lichte muziek als Skyfall van Adele, Deep Purple Medley, I've got the Music in Me en MacArthur Park kreeg veel belangstelling onder het winkelende publiek. Naast deze popmuziek werden de mars Galileo en het up-tempo nummer Wedding Dances gespeeld.

Na het Waagpleinconcert staat op maandagavond 16 september een Open repetitie gepland. Aan het begin van ieder seizoen biedt Fanfare CWO iedereen die daarin ge√Įnteresseerd is de mogelijkheid om eens een repetitie van het leukste fanfareorkest van Groningen mee te maken. Beschik je over een eigen instrument, dan is er ook gelegenheid om met ons mee te spelen.

Ben of ken je een muzikant in (de buurt van) Groningen en op zoek naar een uitdagend, gezellig orkest op de maandagavond? Kom dan maandag tijdens de Open repetitie!

De repetitie vindt plaats van 19.45 tot 22.00 uur in de benedenzaal van het Gerard Samponhuis, Concourslaan 10, Groningen (Stadspark).