CWO is trots!

CWO is ten eerste trots op ons fantastische donateursconcert afgelopen zaterdagavond in de goedgevulde Immanuelkerk! We hebben heerlijk gespeeld, zanggroep MusicalAnders heeft lekker gezongen en het publiek was razend enthousiast! De samenwerking met deze enthousiaste zanggroep bleek ideaal voor een programma-invulling rondom het thema “Musical”. CWO opende met de mars Minerva en speelde het imposante stuk Bellum et Pax. Daarna volgde muziek uit de musicals Soldaat van Oranje en Elisabeth. Tevens werden de nummers Skyfall van Adele uit de gelijknamige laatste James Bondfilm en Roll Tide van Hans Zimmer uit de film Crimson Tide gespeeld. Wat bij menigeen voor kippenvel zorgde!

MusicalAnders zong een gevarieerd programma met ondermeer nummers uit Grease en Sunset Boulevard. Het slotstuk van de avond was het gezamenlijk uitvoeren van Phantom of the Opera en Songs of the Wizz. Het was een prachtig concert!

Daarnaast is CWO ook erg trots op haar nieuwe instrumentarium! Om onze leden een ‘1e divisie-waardig instrument’ te kunnen bieden dient er regelmatig geïnvesteerd te worden. En dat hebben we nu zeker gedaan! We hebben ons instrumentarium met maar liefst 6 instrumenten uitgebreid. Aangeschaft zijn een tweetal Besson euphoniums, een Selmer tenorsaxofoon, een Vincent Bach bastrombone, een Vancore marimba en een Majestic vibrafoon. Deze investering was absoluut niet mogelijk geweest zonder de steun van de Gemeente Groningen en de Emmaplein Foundation. Wij zijn hier dan ook erg erkentelijk voor!

Op zaterdagavond 22 maart staat ons volgende concert op de agenda. Bij dit jubileumconcert hebben wij een speciale gastsolist.. hierover binnenkort meer!