Jubileumconcert i.s.m. Perry Hoogendijk en Jan Bosveld

PREPARE FOR IMPACT!

Fanfareorkest CWO sluit haar 45-jarig jubileum af met een uniek concert op 22 maart in Theater De Kimme in Zuidlaren.
Rode draad door het jubileumjaar van dit jonge, dynamische fanfareorkest wordt gevormd door een speciaal voor CWO gecomponeerd stuk met de veelzeggende naam: Prepare for Impact. Deze tot de verbeelding sprekende compositie van de hand van Jan Bosveld werd ten gehore gebracht op het beroemde Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Het leverde CWO een 1e prijs op. Zaterdag 22 maart zal opnieuw in het thema staan van Prepare for Impact. Als speciale gast ontvangt CWO die avond niemand minder dan Perry Hoogendijk. Hij is sinds 2004 solo tubaist bij het Koninklijk Concertgebouw Orkest, Amsterdam.
Naast composities van Jan Bosveld zullen ook stukken van andere hedendaagse componisten ten gehore worden gebracht, waaronder werken uit het solorepertoire van Perry Hoogendijk. De presentatie is in handen van Hanneke Kappen.
Prepare for Impact!

Praktische informatie:

Locatie: Theater De Kimme, Zuidlaren
Adres: E 70 (Lentis-terrein)
Prijs:  €10.- inclusief consumptie
Reserveren:  reserveren@fanfarecwo.nl