Jubileumconcert i.s.m. Perry Hoogendijk

Jubileumconcert i.s.m. Perry Hoogendijk en Jan Bosveld

Op zaterdagavond 22 maart heeft Fanfare CWO haar 45-jubileumjaar afgesloten met een uniek concert. Het concert vond plaats in Theater De Kimme in Zuidlaren en werd enthousiast gepresenteerd door Hanneke Kappen.

Op het repertoire stonden diverse composities van Jan Bosveld, waaronder ook het speciaal voor ons jubileum gecomponeerde ‘Prepare for Impact’. Daarnaast heeft Fanfare CWO een drietal stukken met gastsolist Perry Hoogendijk ten gehore gebracht. Perry Hoogendijk is sinds 2004 solo tubaist bij het Koninklijk Concertgebouw Orkest, Amsterdam. Samen met hem speelden we de compositie ‘Fantasie voor Bastuba en Fanfareorkest’ van Jan Bosveld, en de speciaal voor Perry Hoogendijk gecomponeerde ‘The legend of a big friendly giant’ van Kevin Houben en ‘Quicksilver’ van Luc Vertommen.

De compositie ‘Aurora Borealis’ van Jan Bosveld werd gedirigeerd door onze gastdirigente; Lotte de Bruin. Zij is een  talentvolle studente aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen.

De dag was ’s ochtends al gestart met een workshop ‘Groot koper’ door Perry Hoogendijk. Deze workshop op het Heyerdahl College in Groningen is erg enthousiast ontvangen door de grote groep belangstellenden.

Fanfare CWO kan terugkijken op een fantastisch jubileumjaar met een onvergetelijk afsluitend jubileumconcert met bijzondere gasten! We bedanken iedereen die dit met ons mogelijk heeft gemaakt! (klik hier voor meer foto's

Na ons concert helemaal enthousiast geworden van ons mooie orkest? Op maandagavond 7 april hebben we een OPEN REPETITIE! Vanaf 19.45 uur ben je van harte welkom om mee te komen spelen of te komen luisteren.