Rasteder Musiktage 2014
PDF Afdrukken E-mailadres

Fanfare CWO heeft in het weekend van 5 en 6 juli deelgenomen aan de 59 Internationalen Rasteder Musiktage 2014. Fanfare CWO voerde het stuk Migyur van Eric Swiggers en The Red Machine van Luc Vertommen uit. In de divisie Konzertbewertung is door CWO met de uitvoering van deze stukken een keurige ´Goldmedaille mit Auszeichnung´ behaald! Ook de dirigenten werden beoordeeld en onze dirigent Thom Zigterman sleepte een 2e prijs in de wacht. Een mooie beloning voor de tijd en energie die we de afgelopen maanden met z'n allen in een pittig nieuw programma hebben gestopt.

 

 

Ook de rest van het weekend in Rastede mag als zeer geslaagd worden beschouwd. Vlak na het optreden van CWO in Rastede was de kwartfinale van het WK Voetbal van Nederland – Costa Rica. Na de winst voor Oranje was het feest in Rastede. Ons dweilorkest ’t Is Ook Niks was de grote sfeermaker en maakte het feest compleet!

 

Fijne vakantie allemaal! De eerste repetitie van het nieuwe seizoen is op maandag 1 september. Belangstelling voor ons orkest? Neem gerust contact op via mail@fanfarecwo.nl