CWO 1e prijs op OMF Concours
PDF Afdrukken E-mailadres

 

Na een paar maanden repeteren was het op zaterdag 22 november  zover: het bondsconcours van de Organisatie van Muziekverenigingen in Frysl├ón (OMF) te Surhuisterveen. Op 9 november hadden we een succesvolle try-out in samenwerking met Fanfare Harmonie uit Akkrum in 'Sport- en activiteitenhal Utingeradeel te Akkrum. In Surhuisterveen mochten we, onder leiding van Thom Zigterman, als 17e en tevens laatste orkest optreden.

 

We brachten als inspeelwerk To a wild rose ten gehore, een arrangement van Jan Bosveld. Ons eerste concourswerk was Bellum et Pax van Stijn Roels en vervolgens speelden we het bijzondere Migyur van Eric Swiggers. In beide stukken zaten mooie solopassages die de CWO-ers prachtig uitgevoerd hebben.  

 

Ons inspeelwerk werd met 89 punten beoordeeld. Hiermee hadden we de meeste punten van de deelnemende orkesten en wonnen we de prijs voor mooiste inspeelwerk. Onze andere werken werden gemiddeld met 85,08 punten beoordeeld, goed voor een eerste prijs! Een prachtig resultaat! Fanfare CWO sloot de geslaagde concoursdag  op geheel eigen wijze af met een stukje uit het Gronings volkslied en een paar Sinterklaas toppers. Langs deze weg willen we de organisatie hartelijk bedanken en natuurlijk alle deelnemers feliciteren met de behaalde resultaten!

 

We kijken terug op een mooi concourstraject en kijken gelijk weer vooruit naar onze OPEN REPETITIE op maandagavond 8 december (19.45 uur). Iedereen is welkom, of je nu komt luisteren of mee komt spelen, kom vooral langs!