Liefde voor muziek
PDF Afdrukken E-mailadres

Liefde voor muziek!

Op zaterdag 14 februari 2015 heeft Fanfare CWO een zeer romantisch concert gegeven! 's Ochtends mochten we onszelf nog even presenteren op RTV Noord en 's avonds zat de zaal in de Immanuelkerk mooi vol. 

Het koperensemble van Fanfare CWO opende het concert vanaf de balustrade en vervolgens bracht Fanfare CWO een afwisselend programma met krachtige stukken als A Farewell to Arms en Aragorn, als gevoelige werken als Adiós Nonino - de Máxima Tango en You Raise Me Up. Bij You Raise Me Up begeleidde Fanfare CWO de jonge talentvolle zanger Silvain Zimmermann. Vervolgens zong Silvain het heerlijke nummer Thinking Out Loud van Ed Sheeran, waarmee hij de zaal helemaal plat kreeg. 

Onze slagwerker Janko imponeerde met een solo optreden op marimba en Saxonics, het gloednieuwe saxofoonensemble van Fanfare CWO, zette een mooi en gevarieerd programma neer. 

Na de pauze speelde CWO de werken Gabriella's Song en Adagio for Tron. Tevens begeleidde Fanfare CWO een aantal solisten uit eigen gelederen. Zo speelde Harmen een swingende solo op trompet in het A Tribute to Harry James. Wederom Janko soleerde op vibrafoon in A Tribute To Lionel, Eduard en Dick speelden op euphonium het gevoelige Perhaps Love en Doreanne sloot op haar altsaxofoon het concert spectaculair af met El Artiste Saxofonico. Fanfare CWO is trots zulke solisten in het orkest te hebben! Onze dank gaat ook uit naar Grietina Nowee, die de avond sfeervol presenteerde. 

Nu is het weer blik vooruit richting het ONFK! In maart staat er een studieweekend op het programma en op 29 maart en 12 april een tweetal Try-outs. Op zondag 29 maart zijn jullie allen van harte welkom in  de Immanuelkerk in Groningen en op zondag 12 april in It Heechhûs te Heeg. Met die voorbereiding hopen we een mooie prestatie neer te zetten op het ONFK op 18 april in De Lawei te Drachten!