Stem op CWO!

Breng ons orkest in de stemming!!!

Het kinderconcert dat wij in november van dit jaar willen organiseren is genomineerd om in aanmerking te komen voor een bijdrage van het Rabobank Stimuleringsfonds van maar liefst €3000!!

Om deze bijdrage ook werkelijk binnen te halen hebben we zoveel mogelijk handtekeningen nodig.

Hoe werkt het:

Ga naar de volgende site www.rabobanksf.nl en selecteer onder de categorie ‘Cultuur’ het kinderconcert van Fanfare CWO.

Stemmen kan tot 17 april. Alle inwoners van Groningen, Haren, Hoogkerk, Onnen, Glimmen, Noordlaren, Midlaren, Engelbert en Middelbert kunnen hun stem uitbrengen.

Help Fanfare CWO een kinderconcert organiseren! Bedankt!