Fanfare CWO sluit seizoen zomers af

Zomerfestival in Doezum, Zomeravondconcert op de Westerhaven en in de prijzen bij het Rabobank Stimuleringsfonds

Het seizoen zit er al weer op! Fanfare CWO heeft het seizoen ´zomers´ afgesloten door deel te nemen aan het zomerfestival in Doezum op 20 juni en op donderdagavond 25 juni op de Westerhaven een FGMC zomeravond concert te geven.

In Doezum waren we één van de 17 deelnemende orkesten. Op het programma stonden de werken A Farewell to Arms, Magga, Aragorn en A Tribute to Harry James. Door de jury, bestaande uit Rob Goorhuis en Durk Lautenbach, werd het optreden van fanfare CWO in de 1e divisie bekroond met het winnen van de prijs voor beste uitvoering van het totaalprogramma! Harmen Boeijenk kreeg voor zijn prachtige solo in A Tribute to Harry James de prijs voor beste uitvoering van het solistisch werk.

Op donderdagavond 25 juni zat fanfare CWO samen met Harmonie Patrimonium op de Westerhaven te Groningen om een mooi FGMC zomeravond concert te verzorgen. Ook Saxonics, het saxensemble van fanfare CWO heeft hier een optreden gegeven.

Wat ook niet onbenoemd mag blijven is dat fanfare CWO één van de winnaars van het Rabobank Stimuleringsfonds is geworden! Op donderdag 30 april was de spannende ontknoping. Van de 39 genomineerde projecten werden 14 winnaars bekend gemaakt. Ons Kinderconcert viel onder de categorie cultuur waar maar liefst 13 genomineerden waren, waarvan 3 winnaars. Met zweet in onze handen konden wij juichen toen bij de bekendmaking van de derde winnaar 'Fanfareorkest CWO met het project Kinderconcert' door de zaal klonk.

We zijn ontzettend blij met deze prachtige overwinning!! Een cheque t.w.v. € 3000 en bloemen mochten wij in ontvangst nemen. Iedereen ontzettend bedankt voor het stemmen op fanfare CWO en het delen van de berichten op social media! Wij gaan vol enthousiasme verder met de voorbereidingen van ons Kinderconcert op 1 november en houden jullie op de hoogte!

Ons afwisselende, succesvolle en zeker ook gezellige seizoen werd door de leden afgesloten met een zomerse barbecue op maandagavond 29 juni! Na de vakantie gaan we weer los op maandag 31 augustus. Op maandag 14 september hebben we weer een open repetitie. Iedereen is van harte welkom!

Fijne vakantie!