Fanfare CWO speelt met Hakim Peter en de wolf in de Oosterpoort

Op zondag 1 november was fanfare CWO de hele dag te vinden in de Oosterpoort in Groningen. Na soundchecks, lichtchecks etc speelden we samen met Hakim ons eerste concert in een overvolle zaal. Tijdens het eerste optreden kwamen er 450 kinderen en ouders van Stichting Kinderopvang Stad Groningen (SKSG) kijken. Op het grote scherm achter het orkest waren mooie tekeningen over het verhaal te zien, gemaakt door kinderen van SKSG. We openden met het werk Jubilance. Vervolgens vertelde Hakim het verhaal van Peter en de Wolf waarbij CWO het verhaal speelde. We sloten dit eerste kinderconcert af met Symphonic Highlights from Frozen.

Een korte pauze en daar was het tweede optreden al. Nog eens 450 ouders en kinderen kwamen kijken hoe Hakim het verhaal van Peter en de wolf vertelde. De kinderen (en ouders) gingen helemaal mee in het verhaal over Peter, het vogeltje, de kat, de eend, de jagers, opa én de wolf.

We vonden het super om twee keer in een uitverkochte zaal van de Oosterpoort te spelen! Wij bedanken de Rabobank, Het Roode- of Burgerweeshuis, de Oosterpoort en SKSG. Hakim, bedankt voor het vertellen én uitbeelden van het verhaal. Thom Zigterman, bedankt voor de muzikale begeleiding. En natuurlijk, bedankt publiek! Er is niets leukers dan optreden voor een volle en enthousiaste zaal!

Zie onder media ook een selectie van foto's!