Duo concert Harmonie '67 en Fanfare CWO

Op zaterdagavond 5 november 2016 hebben Harmonie ’67 en Fanfare CWO een erg leuk en succesvol duo concert georganiseerd. Harmonie’67 onder leiding van Floris de Wever opende het concert met een aantal sprankelende stukken waar in bepaalde stukken de Harmonie klank nog eens extra benadrukt werd.

Na de pauze vervolgende Fanfare CWO, onder leiding van Thom Zigterman, het programma. Na de werken Excalibur en Fire in the blood kwam Sorry van Kiteman. Anneke Adema speelde de solo prachtig! Het klapstuk van de avond was Extreme Make-over van Johan de Meij. Een indrukwekkend stuk waarin het hoofdthema gebaseerd is op een Russisch volksliedje (Andante cantabile van Tchaikovsky). Het werkis opgebouwd uit een aantal metamorfoses, tevens de rode draad in het programma van Fanfare CWO deze avond. In een deel van het werk zorgen gestemde wijn- en bierflessen wel voor een heel bijzondere begeleiding.

Na dit werk speelt Fanfare CWO het swingende Soul Train met een aantal mooie solo’s en sluit dit concert af met Toccata in D-minor. Ook langs deze weg iedereen nogmaals hartelijk bedankt voor de geleverde inspanningen die deze samenwerking tot een succes maakten!

Momenteel is Fanfare CWO al aan het voorbereiden voor het kerstconcert in een verzorgingstehuis. Daarna gaan we bezig met het repeteren voor ons volgende concert op 11 maart. Houdt onze Facebookpagina in de gaten voor verdere details!