Tapasconcert, Spaanse muziek dans & eten

Tapasconcert – Spaanse muziek, dans en eten!

Zaterdag 28 oktober hebben we een ontzettend leuke avond gehad! Eerst iedereen verwelkomen met lekkere zelf gemaakte hapjes, daarna mooie Spaanse muziek en ook nog mooie dans door 5 dansparen!

Het hele orkest heeft hard gewerkt om lekkere hapjes en mooie muziek te maken.

Erg trots zijn we op onze solisten, Rinse de Boer met El Cid, Lianne IJzer speelde Children of Sanchez, en onze eigen trombone sectie met Friedy Bodewitz, Anneke Kamerman en Mark Huizing speelden voor ons Blades of Toledo.

Natuurlijk was er nog meer Spaanse muziek te horen, El Camino Real, een uitdagend snel stuk met een mooi rustig deel in het midden, Adios Nonino, bekend van het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima en Danzón no. 2.

We willen graag iedereen bedanken die ons geholpen heeft met dit mooie concert, met natuurlijk speciale aandacht voor de dansers die deze avond mede tot een succes gebracht hebben. Check voor meer foto's onze Facebookpagina Fanfare CWO Groningen!

Nu maken we ons op voor het volgende project, de verjaardag van CWO! In 2018 zijn we 50 jaar oud, en dat moet gevierd worden. Zet de volgende data alvast in de agenda: 10 maart een reünie concert en 17 november een jubileum concert.

Om er een extra speciaal jaar van te maken, hebben we Philip Sparke, een bekende componist, en onze eigen dirigent Thom Zigterman gevraagd om een stuk voor ons te componeren. Het componeren van een stuk kost veel tijd en dus ook geld. We kunnen ieders hulp hier goed voor gebruiken! Daarom is er een crowdfunding actie opgezet en kun je maten kopen om te helpen de composities te realiseren. Voor elke maat die je koopt krijgt je een tegenprestatie.

Kijk op de website van voor de kunst voor meer informatie:
ect…/6441-50-jaar-fanfare-cwo

De twee stukken zijn voor het eerst te horen op ons jubileum concert op 17 november 2018. Jij komt toch ook? Zet het alvast in de agenda!