Weekend Brabant

Nadat we naar het Koningshuis gezwaaid hadden, vertrokken wij naar Noord-Brabant. We hebben op vrijdag een gezellige avond gehad met allemaal gezelschapsspellen. Op zaterdag repeteerden we in Oploo voor ons buitenconcert op het Schouwburgplein in Venray. We hadden gelukkig bijna allemaal flink ingeslagen in de knijpers, want die waren wel nodig met de wind. 's Avonds mochten wij proberen om te ontsnappen uit een Escape Room. Bijna alle teams zijn binnen een uur uit de ruimte gekomen. Op zondagochtend begon helaas het mooie weer ons in de steek te laten. Daarom werd ons buitenconcert, met muziekvereniging Excelsior uit Oploo, verplaatst naar een binnenlocatie. Het was een gezellig en enthousiast concert. Rond 15:00 uur ging iedereen weer richting het noorden. We zullen muziekverenging Excelsior in september met net zoveel warmte ontvangen!

ac0cf085-50a2-4e1e-9998-f82e186460da