Concert met A Certain Romance

huisdebeurs2

Op 13 maart 2010 heeft CWO een concert gegeven in Huis de Beurs met Groove-pop formatie 'A Certain Romance'. Het was een concert waar een aantal lichte werken in een passende sfeer ten gehore werden gebracht, zoals Mac Arthurpark, Deep Purple Medley en Songs of the Wizz. Daarnaast was dit de eerste keer dat CWO het stuk Grijsoord uitvoerde, wat het verplichte werk was voor de Open Fryske Fanfare Kampioenschappen.

A Certain Romance speelde een rijk programma van zelfgeschreven liederen. Bij het nummer Mr. Wrong kwam de samenwerking tussen orkest en band tot een hoogtepunt met improvisaties van enkele CWO-leden op de muziek van A Certain Romance. Al met al kunnen we terugkijken op een mooie, sfeervolle uitvoering en een geslaagde samenwerking.