Fanfare CWO is een jong en enthousiast fanfareorkest dat in de eerste divisie speelt.

AGENDA

ORKEST

DIRIGENT

“Muziek is onze passie.”

De klanken van Fanfare CWO klinken sinds 1968 in de stad Groningen. Het repertoire van de fanfare is zeer gevarieerd: van lichte tot klassieke muziek, van koraal tot mars. Sinds 2004 speelt CWO in de eerste divisie van de KNMO. Sindsdien heeft het orkest al diverse succesvolle prestaties geleverd. Concoursen en kampioenschappen, waaronder de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen, Rasteder Musiktage te Rastede en het Wereld Muziek Concours te Kerkrade, staan geregeld op het programma. Maar ook optredens in de binnenstad van Groningen en concerten in samenwerking met andere muzikanten of koren vinden steevast een plaats op de drukke agenda van Fanfare CWO. Fanfare CWO wil de amateurkunst in de stad Groningen bevorderen en doet dat door ook muziek te spelen die afwijkt van het standaardfanfarerepertoire.

CONCERTEN

Kom naar ons luisteren!

CONTACT

    Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in ons privacybeleid *.

    Repetitielocatie

    Elke maandagavond repeteren we in het Gerard Samponhuis, Concourslaan 10, 9727 KD Groningen.
    We repeteren van 19.45 uur t/m 22.00 uur.

    Lid worden?

    Wil je lid worden, of ben je geïnteresseerd? Je bent van harte welkom om een keer langs te komen op de repetitie. Mail je gegevens naar mail@fanfarecwo.nl en we nemen z.s.m. contact met je op.